آلن سیلهاک، سرآشپز مشهوری که هرگز به دنبال این عنوان نبود، در 86 سالگی درگذشت.

خانم “نمک و فلفل مواد اصلی چاشنی او بودند.” Sailhac در یک مصاحبه تلفنی گفت. او معتقد بود که غذاها باید بسیار ساده و با استفاده از بهترین مواد اولیه و با عشق آماده شوند. او می گفت: “وقتی پختن غذا را می شنوید، آواز آن را می شنوید.” انگار داشت باهاش ​​حرف میزد.”

از سال 1978 تا 1986، آقای. Sailhac و تیمش مجموعه وسیعی از ترکیبات فرانسوی و ایتالیایی را در Le Cirque، باشگاه Sirio Maccioni برای افراد قدرتمند و افسانه‌ای در هتل Mayfair در خیابان پارک، تولید کردند. گائل گرین منتقد مجله نیویورک، رؤسای جمهور و خاندان سلطنتی، ستاره های هالیوود، مدل های جلد و شخصیت های اجتماعی را در «آغاز عصر ناهار خوری به عنوان تئاتر و فتنه، زمانی که رستوران ها فقط محلی برای صرف ناهار نبودند» مسحور کرد. یک بار اشاره کرد.

گاهی اوقات، حق الناس به او موکول می شد. در یک بازدید، خوان کارلوس اول، پادشاه اسپانیا مدام به آقای. Sailhac به عنوان “Cef Sailhac”، خانم. سیحاج گفت. سرآشپز گفت: “نه، لطفا مرا آلن صدا کن.” پادشاه پاسخ داد: “خب پس، فقط مرا خوان کارلوس صدا کن.”

ریچارد نیکسون از طرفداران Mr. او افزود که کفی دوور پر شده Sailhac که Mr. Sailhac آن را Sole Richard Nixon نامیده است – حداقل زمانی که آن را به رئیس جمهور سابق، خانم. سیحاج گفت.

با وجود همه ظرافت جالبی که در اتاق ناهارخوری به نمایش گذاشته شده بود، آشپزخانه یک دیوانگی کنترل شده بود. آقای دکتر “من عاشقانه از Le Cirque به عنوان بوت کمپ غذاهای عالی یاد می کنم.” برنان گفت.

بسه آقای Sailhac نظم را با هوای صبور یک استاد حفظ کرد. او می‌گوید: «اولاً و مهم‌تر از همه، او معلمی برجسته و ملایم بود. زکریان گفت. Le Cirque، او افزود، “در واقع یک دانشگاه مواد غذایی بود که به عنوان یک رستوران ظاهر می شد.”


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم