بهترین بارهای شراب نیویورک

فهرست شراب های طبیعی گسترده است، با مقدار زیادی در همه دسته ها، عمدتا اروپایی، اما با انتخاب کوچک و عالی از تولیدکنندگان مترقی آمریکایی مانند مارتا استومن و کلوس سارون در کالیفرنیا و ساوتولد در تگزاس.

یک شب، در کافه‌ی زیبای مرمری نشسته بودم، یک لیوان Pineau d’Aunis تند از امانوئل هاژه در دره Loire خوردم و بعد از آن یک Château Massereau Cuvée K Bordeaux Supérieur دلپذیر و خالص 2010 خوردم. شراب ها همراه با سینه اردک جویدنی و خوش طعم و برش خورده و کلم پیچ لاسیناتو در نوعی سس آجیلی رومسکو بودند.

خیابان دادگاه 231 (خیابان وارن)، بروکلین، 917-909-0434، junebk.com.

معبد دیوانه پرستش ریسلینگ پل گریکو در TriBeCa چیزهای بیشتری برای ارائه دارد. روستایی و رضایت بخش است، با غذاهای ساده، بسیاری از شراب های عالی فراتر از ریسلینگ و مانیفست شراب از آقای. خود گریکو.

24 خیابان هریسون (خیابان گرینویچ)، 212-625-9463، wineisterroir.com.

Aldo Sohm Wine Bar از هر قانون مستثنی است. در میدتاون منهتن، وابسته به Le Bernardin، جایی که آقای. Sohm کارگردان شراب است و به نظر می رسد. با این حال، این یک مکان آسان برای توقف در میان دره های منهتن، در نیمه بعد از ظهر یا قبل از تئاتر، برای غذاهای ساده و شیک و انواع شراب هایی است که در چنین مکانی انتظار دارید، با توجه ویژه به اتریش، آقای. وطن سوم.

151 غربی خیابان 51، 212-554-1143، aldosohmwinebar.com.

در این مرحله از وجود خود، چهار اسب سوار در ویلیامزبورگ، بروکلین، ممکن است بیشتر رستوران باشد تا بار شراب. غذا به قدری خوب است، و فهرست عمده شراب طبیعی آنقدر فریبنده است که ورود به آن بسیار سخت است. اگر بتوانید یک میز یا صندلی را در یک بار کوچک بچرخانید، پشیمان نخواهید شد.

خیابان بزرگ 295 (خیابان هاومایر)، بروکلین، 718-599-4900، fourhorsemenbk.com.

Wildair نیز ممکن است بیشتر یک رستوران باشد. با این حال، این همتای معمولی Contra در Lower East Side، با شراب‌های طبیعی و غذاهای ساده و در عین حال ماجراجویانه‌اش، چه برای میان‌وعده یا یک وعده غذایی لذت می‌برد.

142 Orchard Street (خیابان Rivington)، 646-964-5624, wildair.nyc.


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم