reza0088banner

طرز تهیه فر سیب زمینی با سس قارچ

در رفتن امروزه فست فود در تمام دنیا جایگاه ویژه ای دارد به طوری که ذائقه بسیاری از افراد از غذاهای سنتی به غذاهای مدرن یا فست فود تغییر کرده است. یکی از ویژگی های مهم فست فود جدا از طعم لذیذ آن، زمان کوتاهی است که برای تهیه آن صرف می شود.

راستی فر سیب زمینی یکی از انواع فست فود و غذای مدرن است که طعم لذیذی دارد و از آنجایی که سیب زمینی به این صورت طبخ می شود بدون استفاده از روغن و سرخ کردن بسیار خوشمزه و لذیذ است. بسیار محبوب. این غذای ساده و خوشمزه را می توانید در خانه تهیه کنید و در کنار خانواده نوش جان کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه فر سیب زمینی با سس قارچ را به همراه نکات، ترفندها و تکنیک های مهم مربوط به تهیه آن به شما کاربران عزیز ارائه می کنیم.

مواد مورد نیاز برای تهیه فر سیب زمینی

سیب کوچک: 5 عدد
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا و پودر سیر: نیز لازم است
مواد لازم برای تهیه سس قارچ:
قارچ: 250 گرم
مواد اولیه: 3 قاشق غذاخوری
شیر: 1 لیوان
پنیر دلمه: 3 ورق

نکات مربوط به مواد اولیه

پنیر گودا

نکات مربوط به کشک پنیر

پنیر گودا یکی از انواع پنیر است که معمولاً به صورت ورقه های زرد نازک و بافت نرمی است. این پنیر برای اولین بار در روستای گودا در جنوب هلند تولید شد. این پنیر سرشار از کلسیم، فسفر، ویتامین ها و پروتئین است. پنیر کدو طعمی شبیه خامه دارد و می توان از آن در ساندویچ، پاستا، لازانیا، سس و دیپ استفاده کرد. در خرید پنیر گودا به این نکته توجه کنید که هر چه مدت زمان بیشتری تولید شده باشد طعم پنیر تندتر می شود و طعم کاراملی به خود می گیرد. همچنین هنگام خرید پنیر به مواد افزوده شده به آن مانند ادویه های درج شده در پشت بسته توجه کنید.

نقاط مربوط به قارچ است

قارچ

طبیعت قارچ گرم و سرشار از پروتئین، ویتامین ها، مواد معدنی، اسیدهای آمینه، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان ها، اسیدهای آمینه و … است. همچنین در پیشگیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه کنید که قارچ های تازه نباید سفید و شفاف باشند. یکی از راه های تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاک کیک سلم نباید فاصله داشته باشد; همچنین بهتر است قارچ هایی را که روی پوست آنها لکه های قهوه ای رنگ است نخرید و در صورت خرید حتما در زمان رسیدن آن را مصرف کنید.

نکات مربوط به روغن زیتون

روغن زیتون

روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد در رژیم غذایی بسیاری از افراد جایگاه ویژه ای دارد. اما از آنجایی که قیمت روغن زیتون خالص بالاست معمولاً هنگام عرضه در بازار با روغن های معمولی مخلوط می شود. در نتیجه، کیفیت کاهش می یابد. بنابراین، کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب می پرسند که چگونه روغن زیتون اصلی را تشخیص دهند. البته تشخیص روغن زیتون خالص به این سادگی نیست. اما کارشناسان سه روش زیر را برای تشخیص روغن زیتون ارائه کرده اند:

۱- بهتر است ابتدا روغن مرغ را انتخاب کنید تا اینکه آن را بجوشانید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که بستگی به نوع زیتون یا زمان برداشت آن دارد. پس اگر بوی فلز به مشام می رسد بدانید که روغن آن بد یا پوسیده است.

2- راه دوم برای تشخیص روغن زیتون، چشیدن آن است. اگر 1 قاشق روغن زیتون را در دهان خود قرار دهید و آن را در دهان بچرخانید و نفس بکشید، پس از چند لحظه باید تلخی و تلخی شدیدی را در گلوی خود احساس کنید. به نهوی که گلوی شما بسوزد. در برخی موارد، افراد روغن بیش از حد سرفه می کنند. دقیقا بعد از 1 دقیقه تلخی و تلخی آن از بین می رود و خوشمزه می شود. در عین حال فرد پس از خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی کند. با خوردن روغن زیتون احساس شیرینی در ابتدای زبان و احساس تلخی و سوزش در انتهای زبان خواهید داشت.

3- روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون رنگ اصلی آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد و سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست. چون می توانید به راحتی تقلب کنید.

طرز تهیه فر سیب زمینی

پنیر سیب

1ـ برای شروع کار ابتدا سیب های آسیاب شده را خوب بشویید. سپس هر سیب زمینی را بدون پوست کندن به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. بهتر است برش ها را از طول برش دهید و در صورت امکان از سیب زمینی های کوچکتر استفاده کنید.

2- قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و روی اجاق گاز بگذارید تا بجوشد. سپس سیب زمینی ها را در آب جوش بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید. আজ্র্যায়্যা স্ব্যান্য়্যা ন্র্যা স্ব্যান্য়্যা ন্র্য় سپس آن را بشویید.

3 سیب زمینی های آبکش شده را در ظرفی بریزید و روغن زیتون، پودر سیر، پودر آویشن، فلفل سیاه، نمک و پودر پاپریکا را به آن اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا تمام تکه های سیب زمینی با ادویه و روغن زیتون آغشته شود.

4 سیب زمینی های آماده را داخل فر گذاشته و به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد از این مدت 3 تا 4 دقیقه گریل را روشن کنید تا سیب زمینی ها از بالا برشته شوند.

طرز تهیه سس

سس قارچ

ابتدا قارچ ها را خوب بشویید و خرد کنید. سپس در ماهیتابه قرار دهید و روی شعله متوسط ​​گاز بگذارید تا قارچ ها کاملا خشک شوند و سپس روغن بریزید. نمک و فلفل سیاه و پودر آویشن را روی قارچ بریزید و هم بزنید. سپس خامه را اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا حل شود، سپس شیر را در تابه ریخته و همه مواد را خوب هم می زنیم. کمی زمان دهید تا شیر با قارچ و خامه کمی غلیظ شود. در مرحله آخر پنیر را به کشک اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا پنیر کمی آب شود. بعد از 1 دقیقه فر را خاموش کنید. قارچ شما آماده است. این سس را می توانید با سیب زمینی سرخ شده، فر سیب زمینی، نان سیر و سبزیجات بخارپز سرو کنید. نوش جان

Julissa Lara

متفکر متواضعانه فروتن. گیمر. کارآفرین. طرفدار رسانه های اجتماعی آزاد.

تماس با ما