reza0088banner

طرز تهیه کیک معرق متفاوت و جالب است

در رفتن کیک منجمد یکی از انواع دسرهای خوشمزه است که برای تهیه آن نیازی به استفاده از فر نیست و کافی است چند ساعت در یخچال بگذارید تا آماده سرو شود. معمولا برای تهیه کیک یخ زده به جای مواد واقعی کیک از بیسکویت، خامه یا شکلات استفاده می کنند. درست کردن کیک یخ زده بسیار آسان است زیرا نیازی به پخت و پز ندارد و زمان زیادی هم نمی برد.

لطفا فرار کنید، کیک موزاییکی یکی از انواع کیک بستنی است که تهیه آن بسیار راحت است و برای یک بعد از ظهر برای بچه ها خوشمزه و مفید است، زیرا در ترکیب آن گردو یا فندق وجود دارد. کیک معرق نیز برای مهمانان بسیار مناسب است. زیرا علاوه بر طعم خوب، ظاهر زیبایی نیز دارد. در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک معرق را به همراه نکات، ترفندها و تکنیک های مهم مربوط به تهیه آن به شما کاربران عزیز ارائه می کنیم.

مواد لازم برای تهیه کیک موزاییکی

بیسکویت پتی پور: 2 بسته
شیر: 2 لیوان
شکر: 5 قاشق غذاخوری
کره: 40 گرم
پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای: 150 گرم
Гордо о фондух хорд шедь: 1 لیوان

نکات مربوط به مواد اولیه

بیسکوییت

نکات مربوط به بیسکوتی پاتی پور

بیسکویت پتی پور از جمله محصولاتی است که برای تهیه انواع دسر و کیک پنیری استفاده می شود و به دو صورت وانیلی و کاکائویی در بازار موجود است. برای تهیه این غذا می توانید به جای بیسکویت پتی پور از بیسکویت مادری نیز استفاده کنید.

نکات مربوط به بشقاب های شکلاتی

بشقاب شکلاتی

اگر طعم شما شیرین است می توانید از شکلات تخته ای شیرین استفاده کنید و اگر شیرینی دوست ندارید، چون مواد اولیه این کیک حاوی شکر است، بهتر است از شکلات تخته ای تلخ و کمتر شیرین استفاده کنید.

طرز تهیه بیسکویت کیک

موزاییک کیک

1ـ برای شروع کار ابتدا کره را از یخچال خارج کرده و اجازه دهید در دمای محیط نرم شود. سپس آن را در قابلمه کوچکی بریزید و اجاق گاز را روی حرارت بسیار ملایم روشن کنید تا آبکی شود. بعد از اینکه کره کاملا آب شد شیر را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

۲- در مرحله بعد شکر و پودر کاکائو را به شیر و کره مخلوط شده اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا شکر با حرارت ذوب شود. سپس اجاق گاز را خاموش کنید.

3) بیسکویت پتی پور را داخل کیسه ای بریزید و با چرخ گوشت آن را بزنید تا خرد شود. می توانید بیسکویت را با غذاساز نیز بپزید. بیسکویت های خرد شده را در یک کاسه مناسب بریزید. سپس شیر مخلوط شده، کره، شکر و پودر کاکائو را به بیسکویت ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

4) در مرحله بعد گردو یا مغزهای خرد شده را اضافه کنید و با لیسک یا قاشق کاملا مخلوط کنید. دو قاشق گردو یا فندق را برای تزیین کیک کنار بگذارید.

5) کف قالب مورد نظر را خط بکشید (بهتر است قالب گرد یا مستطیلی باشد) و مایع را در قالب کیک آماده شده پخش کنید و با دست یا قاشق مایع را کاملا داخل قالب پخش کنید.

ـ در مرحله آخر قالب را روی سطح شکلات های روی تخته که با روش بن ماری و آب دم کرده روی آن حل کرده اید بریزید تا سطح مواد کاملاً پوشانده شود. سپس مقداری از گردو یا فندقی را که ذخیره کرده اید روی شکلات ها بپاشید و قالب را به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت شود. سپس قالب را از یخچال خارج کنید و کیک موزاییکی را با چاقوی تیز به شکل دلخواه برش دهید و داخل ظرف سرو کنید. همچنین می توانید کیک موزاییکی را کاملا از قالب خارج کنید و روی آن را با پودر پسته و شکلات تزئین کنید، لذت ببرید.

Howard Gaines

مزاحم عمومی کافه قهوه. موسیقی نینجا. طرفدار فرهنگ پاپ

تماس با ما